hola

Hej jag är trött.

Jag igår, beautiful


Det klassiska godisswitchen

Du står och plockar lösgodis. Någon okänd står på andra sidan av godiset. Ni närmar er båda mitten och plötsligt händer de klassiska godisswitchet. Inga konstigheter.

Min pappa är en riktig karaktär!

Kom hem för en liten stund sen. Har jobbat idag, det var ganska jobbigt nu när jag tänkte efter hehe. Igår var jag hos Mischa och åt middag och sen drog vi på någon fest i Hässelby, sendrog jag hem för jag var trött.
Min lillasyster fyller även år idag så när jag kom hem från jobbet var min storasyster här. Hon berättade en rolig sak som hände igår när min pappa, storebror och hon var och åt mat.
Brorsan: Jag vill ha Cola light
Syrran: Jag vill ha en Cola
Pappa: Jag vill bara ha vatten.
Kyparen: Okej, du vill inte ha loka?
Pappa: Nej jag vill bara ha vatten, vi har en sodastream hemma.
Asså hahahahahhaha.

hemmaaaaaa

Den klassiska "jagharvaritutomlandssådufårentoblerone-toblerone"

Pappa kom nämligen hem från Paris idag hehe.


tuben som man säger i sthlm

Pratar i telefon med Siggan just nu. Kom hem för en stund sen och på vägen hem hände något som vi alla nog varit med om. Man sitter på tåget, lyssnar musik, tänker sig bort. Någon okänd sätter sig bredvid en och man blir irriterad för att tanten inte sätter sig bredvid någon annan.  Plötsligt kommer lukten. Lukten av Mandarin (det kan egentligen vara vilken frukt som helst, men idag var det mandarin). Man (jag) vänder mig och kollar runt och tänker"Vem fan ere? Vem fan har skalat en mandarin?" Plötsligt får man syn på snubben. Nån kille som är i sin egna värld, och som käkar mandarin. Jävla as, hatar folk som äter saker på tuben när de luktar.



hej

Jag vill inte de här egentligen. Men är under allvarligt hot, så jag måste tyvärr skriva här. Hmm, idag frös jag in saft med flädersmak. Det blev isglass, det var mummaloooo.

hehe

Sitter och spelar in när jag spelar gitarr heheheh mobbad. Borde plugga men pallar inte. tack hej

hej o hå

Skulle skriva ett inlägg förut idag, men då var det något fel med blogg.se, så man kom inte in :(
Min mamma och lillasyster har iallafall kommit hem nu. De hade köpte ett par svarta höga converse åt mig, najs. Sen choklad haha, klassiker. Man får verkligen alltid choklad när någon har varit utomlands. Oftast brukar det vara toblerone. Ja toblerone är verkligen en klassiker haha.


RSS 2.0