kb

heeei. Tisdag är en skön dag eftersom jag slutar skolan 11.40. Efter skolan drog jag till skärholmen med Nadja. JAg behövde köpa skolgrejer, kalender och en mapp, och så köpte jag en tröja och en sminkgrej.
Nu ska jag plugga och chilla med livet. See yaaa!
Kul att man inte hittar bilderna på datorn dåå

I keep dancing on my own

Den här helgen har varit rätt seg. I fredags var jag ledig så jag gick på stan på dagen och shoppade. Sen vi sex bowlade jag med min storasyster och hennes man. Det var kul, fast jag var inte så bra hehe. Sen åt vi god mat. Efter det drog jag hem och sen träffade jag Julia, men det hände inget speciellt så jag drog hem vid halv 12 typ.

Igår så följde jag med Mischa och jobbade i globen. Det var rätt kul, men det var många timar man jobbade. Men vi fick jobba på golvet så vi kunde se "konserten". Det var typ Veronica Maggio, Timbaktu och Takida som uppträde och Nour ni vet komikern var där också.



Och idag jobbade på Defintiv, det gick inge bra.

Så den här helgen har jag mest jobbat haha, borde plugga nu men jag orkar inte.


kb

Kommer uppdatera senare idag då jag orkar skriva lite mer utförligt! VI HÖRS!

Day 1

Yes, första skoldagen avklarad. Det var en tråkig dag. Hade först upprop och sen engelska. Har fått en ny engelskalärare men hon verkar bra. Har även fått en ny spanskalärare men hon suuuuger tycker jag, vill ha min förra spanskalärare :'(

Efter skolan drog jag hem och sov haha.



dog days are over


kb

tjenaa, är som sagt förkyld, så just nu låter det då och då som om jag är i målbrottet. Skulle jobbat idag men jag orkade inte så istället slingade jag min utväxt, eller mamma gjorde det på mig. Det blev ganska bra tycker jag :)

Hade en hätta på mig, hahahaha så jävla fult

resööööölt


kb

Jag måste klaga lite nu hehe, jag har skitont i halsen känns som tagg tråd. Typ som den där reklamen när en "kille" äter taggtråd istället för spagetti mihiiiiiiii. SÅ idag tänkerr jag inte jobba ska istället va hemma, och försöka färga min utväxt haha. Sen vill mamma sätta upp hyllor i mitt rum också så...


kb

hej nu är jag hemma, sitter och äter donkenmat. Åkte först till sandsborg med mischa julia och sara, och sen drog vi till vällingby typ. Det var okej, sen ville julia äta donkenmat, och sen skulle vi dra hem men jag gick tillbaka och köpte hem mat från donken heheh för jag var sugen så nu sitter jag här medmin glass höhöhööh



buhuuu

Jag är fortfarande förkyld buhuuu, dock bättre än igår. Men det ska inte hindra mig från att gå ut ikväll, så de så!

sjuuuk

Hej jag är typ förkyld. Jag inte sovit någonting inatt skit irriterande och sen somnar jag typ vid sex kanske, men då ska någon dum jävel börja borra klockan åtta på morgonen. Va fan tänker dom jävla idioterna? Att det inte hörs genom väggarna eller? Tack så mycket.

Música


Startade en ny kategori! Som heter Música, där lägger jag in all musik jag lägger in på bloggen! Smart va? Borde ha fler kategorier

kb

DET ÄR INGEN VANLIG DAG, NEJ INGEN VANLIG DAG! NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR KARROS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!


hm (inte som i affären heheheh )

Jag har funderat lite idag haha. Ja om vadå undrar kanske ni? Jo många börjar skolan idag och jag fyller år imorgon. Förra året började jag gymnasiet på min födelsedag och då slog det mig att det har redan gått ett år. ETT jävla fucking år. Tiden har gått så sjukt snabbt, och det har verkligen hänt massa under detta år. Om ett år går såhär snabbt kommer jag var 65 snart.

Min födelsedag förra året

då var farfar fortfarande med oss.. <3

Lite bilder på dom i min klass:

ruben och sanel i min klass


hamza var lite trött


tjejerna i min klass bestämde oss för att grilla en dag :P

bio

Yes var på bio ikväll men Sanel och Hamza som går i min klass. Vi såg The extenable, nån actionfilm. Det var helt okej haha.

ojojoj

Haha "Städade" precis min väska, och HERREGUD va mycket skit det var i den! Hälften som var där i slängde jag, sen ligger det massa små kulor typ i väskan, vette fan va det är :S

jag vet aldrig vad jag ska ha för rubrik så därför får de heta kb

Nu har jag jobbat klart för sommaren, skönt! Tre veckor har gått sjukt snabbt och det känns som om skolan kommer börja om ett andetag. Bara tio dagar kvar av sommarlovet... och 4 dagar till min födelsedag. Jag vet typ inte vad jag önskar mig, lite skumt.

Ikväll får man se vad som händer, men ett är säkert nu ska jag ta vara på de sista dagarna av sommarlovet! :D

tjockt hår

Alla tjejer (vissa killar kanske) snackar alltid om att de vill ha tjockt hår. Men nu ska jag som har de säga nackdelen med det. Det tar sjukt lång tid att föna. När jag fönar det tar det evigheter och oftast gör jag inte klart bara för det. Om man ska låta det självtorka kan mitt hår vara blött en hel dag typ. Det är sjöööökt!

så pinsaamt


-

Jag sliter mig själv när jag jobbar 7-13 och sen är ute på kvällen, det är inte bra. Iofs så sover jag oftast på dagen men det är inte bra :(. MEn jobbet slutar på fredag och då är jag en lycklig människa som dessutom får kkaaaashiing i kassan!

kb


We don't know which way to go

kb

Jaaaa, ett tag sen nu vaaa? Pallar inte skriva har bättre saker för mig ärligt talat. Fast det är ganska kul att skriva på något sätt. Plus jag vet att ni älskar min blogg ;)

HAr inte gjort nått speciellt den här helgen iallafall. Träffade MIscha som kommit hem från England :). Sen vhar jag varit med Signe typ.

Idag ska jag träffa Mischa lite senare i stan. Och på kvällen tror jag att jag ska ut, har inte gjort det i helgen så vill verkligen göra det nu!!

Just nu håller jag på att ladda ner Kick-ass. Har hört från många att det är en jätterolig och bra film! SÅ det äterstår att se!

snyggot herself


hejhej

Japp ännu en dag avklarad(låter som om jag är självmordsbenägen). Gick upp sex idag för att hinna till jobbet. Det är jobbigt att gå upp så tidigt... Dessutom får jag och den andra tjejen som jobbar där alltid vara med samma gubbe. Han säger till och med "vi ska lalal.., imorgon åker vi till lala.." istället för "jag ska blabla..". Visst kan vara med honom men det blir lite tjatigt att vara de hela tiden eftersom han förväntar sig det, dessutom hör man inte vad han säger och när man väl hör är det typ "det här är en park".

hejhej

Hej, jag här igen yyyyyey! Jag vet att ni saknat mig, vem harinte liksom heheh. Idag har jag jobbat typ, det var jobbigt...

Sitter och är jättehunrig just nu, pappa är seg med maten och vill inte att jag ska äta innan (?).

RSS 2.0