heej

Heej, jag vet att ni saknat mig ( speciellt signe som läser min blogg varje dag!).

Den här veckan har var intensiv måste jag säga. Började sommarjobbet i måndags, måste ha på mig brandgulabyxor typ, jag är cool. Jag får typ ta bort ogräs, grenar och sånt i rålis och runt om i kungsholmen.

Jag jobbar sju till ett så det är lit ejobbigt att gå upp på morgonen, men det har inte stoppat mig från att göra saker på kvällen hehe. Har varit med Sanna och Signe några gånger (skitjobbiga tjejer..) hos Sanna och chillat med några. Det har varit skoj.

Är iallafall glad att de tär fredag för då slipper jag jobba imorgon och kan göra vad jag vill ikväll JIIHOOOO.

På jobbet hehe

sanna och robin

lopez, robin och karolis

jag påväg hem (välkammad ;) )


kb

heeejheej! Vaknade typ för en timme sen. I fredags var jag på fest på lidingö med julia. Slutade med att vi sov där så kom hem vid typ ett. Sen åkte jag och Sanna till Svedmyra för att fixa en sak. Vi skulle dra till fest i jakan men det slutade med att vi var kvar hos Sanna och hade feeest. Vi var uppe typ till sju och sov till typ tio se gick jag hem och sov till typ tre.

Senare idag ska jag på bio med Sofie och se sex and the city 2, har inte sett den än så de ska bli skojj.

kb

Jag har tänkt på en sak. Det är att man verkligen kan följa en person genom facebook. Man kan ta reda på va den gör, vilka den hänger med osv. Det är sjukt egentligen, jag vet massor om folk jag inte ens känner typ bara för att jag har dom på facebook. Nu låter det som om jag är värsta stalkern men det är jag inte haha. Finns säkert folk som jag har på facebook som vet saker om mig.

Ibland kan det vara så att jag träffar någon ny människa, exempel en kompis kompis, då kan det redan vara så att jag vet vem det är på grund av facebook, att jag typ sett en bild eller så. hahah tänkte bara säga det :P


kb

Jaa man orkar ju inte blogga varje dag haha. Har vart med kompisar de senaste dagarna, och jobbat.

Idag träffade jag mamma på stan och köpte en klänning från monki och ett linne från gina, sen gick vi på bio och såg inception. Sjukt bra film måste jag säga!  Dessutom är Leonardo Dicaprio en av mina favoritskådespelare så.

 


kb

hejhej jag sitter här och chillar :) Kollar tv och sitter med min syrras bärbara dator. Pappa är på gotland och min syrra i göteborg. Mamma vet jag inte. Det är livet de!

kb

hej nu ärjag hemma igen. Var med Julia idag och vi gjorde inte dirket något speciellt. VI skulle gå ut men det slutade med att vi satte oss i trekanten och sen kom Sanel i min klass dit. Så vi satt bara och chillade.

kb

Sitter hemma hos Julia och väntar på att hon ska bli kvar HOn bråkar just nu med sin mamma så jag sitter här gör ingenting hehe. VI ska snart dra ut Hej då.


kb

Jaa, igår drog jag till min storasysters landställe där hennes svärföräldrar också bor. Jag gjorde inget speciellt, spelade spel såg en film som hette Eden lake.

Åkte hem idag och gick även på bio med min syster. VI såg Knight & Day. Den var faktiskt ganska bra, rolig och så :).

Hope I'm not affected


karrobarro

Ska snart sova. Hände inte så mycket idag, följde med Signe och tog vaccin sen gick vi på promenad typ. Vi drog till jobbet vi sålde tre var. Sen drog jag hem. Otroligt rolig och givande dag.

Skönt att inte jobba mer den här veckan.

kb

Hejhej! Jobbade igårockså gick inte lika bra, sålde två. Efter det drog jag och Signe hem till mig och åt och sen drog vi till mimmi ett tag på typ chillkrök.

Idag ska jag följa med Signe när hon vaccinerar sig och sen ska vi jobba, sista gången den här veckan. Skööönt!

hej


kb

Vaknade för typ en timme sen, älskar att sova så :). Igår jobbad ejag det gick bra, sen träffade jag Signe och hon kom hit och vi gjorde inget speciellt. Vi kollade typ på ph danmark( nördar jag vet). Sen kollade vi på gamla videoklipp hon och jag har gjort och de flesta var så tråkiga att jag skrattade för att vi var så patetiska.

Nya tröjan jag köpte har jag på mig idag hehe


kb

Har lite tråkigt just nu




kb

Hej nu är jag vaken, det är så jävla varmt och jag måste duscha. Ska jobba idag också. Pallar inte men får se hur det går.


seriöööööööööööst...

.. tror jag dör av värme!!!! Det är sjukt varmt, jag har fönstret helt öppet typ och jag dör ändå. Och jag har inte ens lagt mig i sängen med täcke. Vart såhär varmt varje natt plus att jag vaknar mitt i natten minst tre gånger av svettattack.

You wanna smell it?


gt

Köpte den idag, 249 kr gina


kb

HEj, sitter och kollar danska ph haha. Signe tipsade mig om det och det är ganska bra.

Träffade iallafall Sofie i stan idag och vi kollade kläder, fikade och så. Jag köpte en vit blus typ.

kb

Nu ska jag dra till stan och träffa Sofie. See yaa.


örhängen jag köpte förra veckan

en hörlur

och en skiva

kb

Sitter och chillar i mitt rum, har tråkigt jaaaao.

visst är jag cooool? nee, fast lite brun är jag allt.


kb

Jaa det var verkligen inte något speciellt med att bada i näsby. Men kom ut iallafall så haha. Det bästa badet enligt mig är iallafall fortfarande Grisslinge. Älskar den stranden!

Jaa så Spanien vann vm med 1-0 kollad einte ås jättemycket faktiskt men såg målet så haha.

Imorgon ska jag träffa Sofie, vet inte riktigt vad vi ska göra vi får väl se.

jaaaaa

Jaha idag vill mamma och pappa att jag ska följa med dom och bada.. i näsby park? Fattar inte varför så onödigt att åka dit men jaja.

kb

jag och mischa i onsdags

Damian Marley och Nas på grönan

Sen lite bilder från taize:

 

JERRY!

Orkar inte lägga till fler

kb

Sitter i mitt rum med en fanta och har precis sett klart filmen adulthood. En jättebra film men som är fortsättningen på filmen kidulthood ( såg den igår). Har sett mycket film de senaste dagarna känns det som haha. Funderar på att sse green street hooligans, har den på min dator men har aldrig sett den :O Jag vet alla har typ sett den men inte jag haha :P.

kb

Idag har också varit en väldigt bra dag! Träffade Mischa vid tvåtiden, vi  drog till rålis och chillade och badade. Efter ett tag kom hennes pojkvän Björn och vi bestämde att vi skulle dra till grönan på kvällen för att se damian marley och as som hade konsert där. Så på kvällen drog vi dit och det var najs :)

hello

Kom hem från Taize igår och jag måste bara säga att jag hade så himla kul! Man kan inte riktigt förklara vad man gör där för om jag berättar kommer det bara låta tråkigt, men det är det inte!

Sen jag kom hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra är lite förvirrad faktiskt. Var iallafall på stan idag först med Hanna och sen kom Sofia. Köpte två par örhängen och en tröja och ett linne. Är nöjd! :D

Eftersom jag inte hade kamera med mig till taize får jag vänta tllls någon lägger upp bilder därifrån haha.

RSS 2.0