karolina

Igår var jag hemma och chillade. Kollade på tv.nu om det gick något bra på tv och märkte att parlamenter skulle gå 21.30. De har ändrat dag och tid, tänkte jag.  Sätter på tv fem minuter försent och märker till min fasa att hela "layouten" av parlamentet är ändrad. Inte nog med det så är det ny programledare?! WTF, jag blev besviken. Parlamentet har gjort mig besviken. Inga fler mysiga söndagar med parlamentet. Ingen mer Anders Nilsson ( fd programledaren, Lärde mig hans namn igår från ruben hehe) legenden själv.

Besviken tv4, jag är besviken.

Gik inte att bädda in klippet, men länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=NLYYBnv3eEc


shululu

Sitter just nu hemma hos karin! Har kollat de första avsnitten av solsidan!



Hittade en gammal på bild på mig och karin


.

Vägen är lång för att komma dit jag e, vissa hade försprång vissa hängde inte med.

tröjor e najs


kb

hejsan. Idag tränade jag första gången på en månad. Det var jobbigt men BRA!

JAg  upptcäkte nyss att jaginte kan koka ris heller, livet är så bra när man inte kan laga mat!

SNYGG TJEEEEEEEEJ


kb

Sitter just nu och äter en av mina favoritgodisar, kryptoniter. Tyvärr finns det en nackdel med dom! Efter ett tag när man ätit dom gör de ont i för dom är ju typ för sura eller nått. Asså ni vet ont i gommen. Ville bara få de sagt så nu kan ni skriva ner det.

helg

Nu är mår jag bra! Jag har gjort klart alla mina fysiklabbar, fått mvg på biologiprovet och så är det fredag! Får se vad jag gör ikväll men förhoppningsvis någonting iallafall.

trötter

Jag är så trött. Sov nyss 1,5 timme. Det är skönt. HAr även gjort klart en labbrapport det är också skönt. En till kvar nu, den gör jag imorgon. Tänkte nog ta och sova nu. Det är skönt!

:(

Första dagen i skolan igen och jag är redan skoltrött. Tror det är fysiken som gör det, för efter varje fysiklektion blir jag jättetrött. KUL.

En annan sak som är kul är att jämföra min systers och mitt schema. HOn går i nian och hennes schema är tusen gånger värre än mitt. Det är helt sjuk haha. Visar en bild. Observera att mitt schema endast går till 16:30 och hennes till 17:00.


Hennes till vänster och mitt till höger.

pappsen

HÄr är en video där pappa säger att jag inte ska få åka. Såhär har han hållt på hela dagen typ.


Stora planer

Just nu håller pappa på att sjunga "Don't worry, no Cypern", han tycker det är jättekul att säga att jag inte kommer få åka till Cypern i sommar, även om jag vet att jag kommer få det. Han e jättetöntig. Passar på att lägga upp ett filmklipp på honom också. I klippet kommer jag med två skohorn till honom ;)


kb

heej fotade steg för steg när jag sminkade mig hehehh










ORD

Något som jag verkligen inte kan säga är älskling, gumman, gubben, sötis och sådana ord. Eller kan säga dom men det är oftast tillgjort då. Kan i och för sig säga en mening som "lilla gumman, är du dum i huvudet?" typ. Haha asså om jag typ skulle tjaffsa med någon.

Men ett ord jag verkligen INTE kan säga och knappt kan skriva ut utan att bara bokstavera det är ordet K Y S S, alltså kyss. Fyfan va de ordet är fult, tror jag dör nästan. Tycker det var jobbigt och skriva ordet nu till och med. Har inte sagt ordet på flera år. Mina kompisar kan till och med sitta och säga de ordet för att retas med mig för dom vet att jag hatar det ordet. Sjukt att man kan hata ett ord egentligen.

heej

Sitter i mitt rum och laddar ner en film just nu, the social network. Har hört att den ska vara bra så :). Idag kom min mormor, moster och hennes man hit så fikade lite med dom typ haha. AAAAASKUL ATT VETÄÄÄÄ! JAg har inget att skriva hejdoooo hejdooo

Det är kul att fota med min cam hehehhehehehehheeeeeeeeeeeeeee


kb

hej jag vaknade nyss. Vänt på dygnet, det är skitjobbigt, kommer aldrig orka gå upp när skolan börjar igen.

Igår städade jag lite i mitt rum hehe och sen träffade jag Sanel för att följa med till hans kompis. VAr där till typ tolv och sen träffade jag oscar. Kom hem typ decka på sängen, de e najs.

jag precis innan jag gick ut igår hehehehe


eeey

Va fan har hänt med den här jävla bloggen????

AJA, har precis spelat lite gitarr och nu lyssnar jag lite musik, finns inte så mycket annat och göra.

Var iallafall på bio igår med Mischa och filmen var skitbra, alla som sett den har sagt att den ska vara bra så jag hade lite förväntningar men tyckte faktiskt att filmen slog dom haha. Efter bion åkte jag och träffade Karin och Corinna och följde med dom till Baresso en stund. Drog sen hem och chillade med Signe hemma hos mig.

Idag träffade jag Sanel och åt lunch typ och sen drog jag hem. Känns som om jag var med Karin efter med den var jag inte hehe, lite knäppt.


kb

Halluuu, har precis sminkat mig och så hehe, ska på bio med Mischa och se The Town! Efteråt kanske vi träffar karin, vi får se :)


RSS 2.0