kb

Sitter vid min egna dator nu. Jag lyckades ta bort viruset. Jag är väldigt stolt faktiskt för jag har aldrig varit med om ett sådant virus. Man kund einte trycka upp något. Varken aktivitetshanteraren eller återställa dator. SÅ jag fick lägga den i Safe mode och då gick det att fixa den! Wiihoo för nu kan jag lägga in musik till min mobil som jag kan ha på resan ! Åker till Taizé imorn.

kb


Jag är egentligen en siamestvilling. Haha fan va tråkigt

hahahah

hahahah tycker den här är jätterolig. Visade den för Karin och Signe igår men dom tyckte inte den va lika rolig

shopping

Tänkte visa lite av det jag köpte på mallis.
En väska. Används till att förvara saker i.
Jeansshorts, shorts som är gjorda av jeans
Klänning, är ett kvinnligt klädesplagg, som sträcker sig högre upp på kroppen än en kjol. Kjolen går upp till midjan, medan klänningen sitter ovanför bysten. Källa: Wikipedia
Jeansjacka, en jacka gjord av tyget jeans. Jacka används som ytterplagg på överkroppen
Plånbok, där förvarar man pengar och kort ( kreditkort, leg, bankkort, alltså inte spelkort)
Röda solglasögon, skyddar ögonen mot solen, fungerar också som accessoarer

kb

Hej, sitter just nu vid mammas dator. Det beror på att jag fått virus på min dator, helt sjukt. Igår var jag med karin och signe hos mig och sen när karin gick satt jag och Signe och kollade på Existenz på min dator, och helt plötsligt så började det poppa upp massa grejer om att jag hade virus och något antivirusprogram scannade min dator. Då tänkte jag att jag kunde scanna med det programmet jag redan har, men när vi tryckte på det kom det upp en ruta där det stod att det blivit "infected by virus". Till och med när vi tryckte på internet kom det så, man kunde inte göra någonting. Vi lyckades ladda ner Signes antivirus program men då startades datorn om för det kom upp på skärmen att windows gjorde det av säkerhetsskäl. Det är ju jätteroligt, nu funkar varken datorn eller min tv (gjorde sönder sladden för ett tag sen). Måste kolla med min bror om han kan hjälpa mig annars får jag lämna in datorn :(
jag ledsen och förtvivlad

Hemma

JA! Nu är jag hemma från Mallorca. Kom hem igår kväll. Det är ganska skönt att vara hemma faktiskt, för det kändes som om man gjorde exakt samma sak i 12 dagar. Även om jag kanske inte gjorde det haha. Solade och badade för det mesta och träffade ALice en dag också.

Idag ska jag skriva på kontrakt för ett sommarjobb. Hoppas det går bra, oroar mig typ för att de tror att jag inte ville ha det eller nått ( jag oroar mig ganska ofta i onödan). Men just nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på de saker jag köpte på mallis. haha.


Playa de Palma

Jag idag, jag vet jag har inte blivit brun..

Orka rinte lägga upp fler bilder just nu. GÖr det sent. Jag vet jag är lat.


Palma

Idag var det daligt vader igen.. regnat och sa :( Vi akte in till palma idag for att shoppa lite hehe. Jag kopte en vaska bara. Tyvarr har jag jatteont i fotterna nu. Det ar jobbigt for min kusin laser allt jag skriver hogt! Hejda

kb

hejhej, jag ar pa mallis och det gor ont (pa kroppen alltsa)hej da

Imorgon åker jag till mallis!


Sista inlägget innan jag går och lägger mig. tror inte jag kommer skriva nått under min sköna resa, men om jag gör det= kul för er.
http://www.hotel-hispania.com/images/Playa_de_Palma_1.jpg
Playa de Palma, dit jag ska imorgon


klar

Okej nu har jag sett klart sista avsnittet och ja måste säga att jag har inte sett så bra två sista avsnitt av något program på länge. Det var så sjukt jävla bra, båda sista avsnitten av greys anatomy. Jag typ dör. allvarligt. Kände gråten i halsen i vissa delar av avsnitten haha. Skiit jag är i chock typ. Okej nu överdriver jag kanske men det var så sjukt bra!!

OMG..

Greys anatomy har aldrig varit så spännande! eftersom sista avsnittet är nästa vecka när jag är på mallorca sitter jag och kollar det nu! Jag håller på att dö det är sååå spännande!!!

hejhej

orkar inte fota ballerinaskorna men dom är bara helt vanliga svarta så.. :P

trött

Tjena tjena! Idag har jag hunnit med ganska mycket känns det som. Först gickjag upp vid halv tio och hjälpte mamma att tvätta, se gick vi på stan och då köpte jag ett par jeans och ett par ballerinaskor. Lägger upp bild på det sen plus min skor jag köpte i fredags. Sen efter det har jag jobbat. Det gick dåligt och jag är trött och sliten...

kb

Tja sitter i mitt rum och hostar, det är inte så najs direkt. Men jag är ledig idag så det är alltid något! :D Ska gå på stan lite senare med mamma och kolla skor. Nu vill jag äta frukost.


Den här köpte jag i veckan på hm, inte direkt mi stil menjag gillade den här så :)


hejhej

Nu sitter jag faktiskt vid mammas dator. Ville nämligen prova fotobooth haha. Jag är fortfarande förkyld men en sak som är positivt är att jag fick Mvg på naturkunskapsprovet så jag får mvg i naturkunskap!!! :D Ikväll tror jag att jag kommer vara hemma på grund av att jag är förkyld så om någon vill joina är det bara att ringa ;)

juste...

...jag har typ stukat foten eller nått. Jag och Elin körde lite fotboll och då skulle jag ta emot en boll och då gjorde de ont i foten. Bara så ni vet liksom

karolina

Idag har varit en väldigt bra dag! Började med att jag fick reda på att jag får MVG i matte b och VG i kemi! Jag är verkligen nöjd med det. Efter skolan drog jag och Elin i min klass till skärholmen centrum för att vänta på att några killar i min klass skulle bli klara. Jag köpte ett linne från hm och sen drog vi till mälarhöjdens ip och kollade på när några i min klass spelade fotboll. Jag och Elin satt typ och åt chips och jordgubbar, det var skönt. Idag var det faktiskt otroligt varmt, höll på att dö eftersom jag bara hade svart på mig. Så imorgon har jag och Elin bestämt oss för att ha shorts haha.

Sen när jag kollade på min mejl nyss hade jag fått ett mejl och jag har fått sommarjobb som parkvärd i sommar. Fett najs! Timlön och tre veckors jobb utomhus haha.
Dessutom pratade jag med Julia idag om att jag ska följa med henne till Hultsfred i sommar, så funderar på att göra det.

Nu tänkte jag duscha. Hej då!


Jag och Abel i skolan idag haha


Hamza flashar röven


kb

Jag har blivit förkyld och det suger :(

I dont like this

Jag är faktiskt en sån människa som ger väldigt mycket, iallafall till mina vänner( vet att några i min familj läser haha), och jag gör det för jag tycker om det. Ja, det låter lite konstigt jag vet. Självklart finns det en gräns där jag känner att de räcker, men jag gillar iallafall ge när jag kan och har någonting över. Och då är det väldigt irriterande om man exempelvis bjuder en kompis på typ mat, fika eller lånar ut pengar och sedan inte får samma tjänst tillbaka. Tycker bara det är väldigt egoistisk. Men som sagt jag förstår om det skulle vara att man typ hade ett tuggummi och inte ville ge bort det för då har man ju inte "överflöd" av något. Men att bara ta och inte ge tycker jag inte är okej.

1 juni

Det är helt sjukt! Det är redan juni, men det är ingenting som dirket syns eller märks om man tittar ut genom fönstret. Eller möjligvis att fåglarna kvittrar men vädret kan man inte direkt säga är sommarväder. Dessutom åker jag till Spanien snart och det så jävla naaajs ( jag sitter typ och sjunger de jag vill säga, i huvudet alltså). Nästa vecka blir det därför bara en skoldag typ haha.

Idag hade jag min sista saxofon. Fast jag ska fortsätta igen efter sommaren för jag tycker det är kul hihi.

haha vet inte varför jag håller ut lillfingrarna :P

RSS 2.0