papa lito baba

Min pappa är väldigt speciellt, han är lite konstig ibland hehe. Idag har han kommit in i mitt rum två gånger. Första gången räckte han fram två skohorn, ni vet sånnadär långa, och frågade vilken jag ville ha. Jag ba eeeh?.. och tog någon, sen började han fäktas med mig. Asså hahaha vem gör så? Knaas. Sen kom han in nyss och frågar om jag gått och lagt mig, och på huvudet har han en cykelhjälm, det är verkligen WTFmoments.



shululu

HEJ! Kom precis hem, jag har tränat med min syster. Känner mig typ duktig, ska försöka träna imorgon också. HAr iallafall spelat in en video där jag pratar lite hehehehehhhe.

jul

Jag har kommit på ens ak jag ska gör apå min blogg nu när december börjar. Jo en Julkalender hahah. Kanske med olia låtar varje dag, eller något annat de återstår att se. HAr en vecka på mig att komma på typ. SHOOHEJ

Natti

Ville bara skriva innan jag går och lägger mig. Idag slutade jag iallafall tidigt, och sen tränade jag på kvällen. Sen åkte min syster och hennes man hit och åt middag.

Jag efter min tupplur

Sen lekte jag lite fjortis, hehehe

 


mitt blåmärke jag fick förra veckan efter att jag ramla in i en bänk, smart tjej


trötter

Jag vaknade nyss, tog en sån där powernap jag brukar ta, fast de är ingen powernap för jag sover i typ två timmar, de naaaaajs! SKa iväg och träna snart också, det är också najs. haha.

heei

Jag är trött. HAr inte gjrot nått speciellt idag heller, bara sovit typ. Igår var jag iallafall på fest i Skarpnäck och det var kul :) Orkar inte skriva mer.

kb

Hejhej, har precis städat mitt skrivbord, snart klart med hela rummet. Det behövs som ni vet om ni sett min video jag la upp lite längre ner i bloggen.

Idag tränade jag iallafall med min syrra, det var skönt för det var ett tag sen.

Ikväll blir det fest med KArin och Julia, det kommer nog bli kul wiiieee :D

maskrosbarn

Den här låten är typ skön att lyssna på, man lär sig typ att gilla den hehe.

cool tjej

hahahaha jag sitter och kollar på postkodsmiljonären och jag ser helt seriöst och ler nu när de delar ut pengar till folk, fyfan va mobbad jag är. MEn det är kul hehe.

hej

Det är verkligen fett fult att skriva hehe efter att man skrivit något. Jag gör typ det hela tiden. Förut skrev jag alltid haha men nu har jag börjat skriva hehe. Haha är mycket finare att skriva och ett sätt jag börjar nästan alla mina konversationer på datorn eller sms på, medan hehe är något jag avslutar en mening med. Lite roligt sådär. Asså när jag skriver de här sitter jag verkligen och skrattar för mig själv. Det är najs. Jag e najs.

Strax är det fredagsmys

Det slog mig nu att det är fredag idag. Jag har haft så fullt upp med plugg och så att jag inte riktigt räknat dagarna. Men nu har jag haft mitt matteprov, som för övrigt gick dåligt, men jag mår iallafall bra nu. Slipper plugg till på måndag typ. Eller måste plugga till min redovisning som jag har på måndag, men livet är chill ändå!

Idag på väg hände en såndär pinsam sak  som bara är pinsamt när man är själv. NI vet vad jag menar hehe, nämligen att ramla, det är verkligen sjukt awkward när man är själv. Dels på grund av att man inte har något att skratta med när man ramlar och att man måste typ säga/skrika för sig själv eftersom det blir typ konstigt om man inte säger någonting alls utan bara fortsätter gå. I allafall så hände det här mig idag. Jag skulle gå upp för ett trappa, försökte typ gå snabbt, och då så snubblade jag ganska rejält. Och då fick jag ut orden" iiiii jävla fitta" eller något sånt där endast för att jag måste säga något. (=iiiii är typ litet skrikljud ni vet vad jag menar). Efter det kollar man runt och ser om någon såg och skrattar lite för sig själv.


hej där

HEj du som sitter där borta! JAg sitter i mitt rum. Haha. HAr precis pluggat klart matte, jag okrar inte mer. Har matteprov imorgon och jag känner mig helt förvirrad av allt. Som man brukar säga ( eller farzad, bästa bloggen farzadramin hehe) de e som de e.

HAr precis provat videofy. me eller va de fan heter, och spelar in en  AAASROLIG film, asså sjukt kul, ni kommer dööö. hehe.

 

 

JAg drev om att de var en kul video hehe.


Petter <3

http://www.blixten.se/media/39128/petter02_rgb.jpg

Bästaa


knarkarhora

Jag efter en solig dag på Mallorca. De va tider, hahhaha skoja hahah.


kb

heej. Precis gjort ett konto på videofy.me så jag kommer börja lägga upp videosar förhoppningsvis hehehe. Annars harjag inte gjort nått speciellt idag. TYP!

tjafan

AAH men tjaa fan. Den meningen är väldigt rolig på något sätt, för varje gång jag tänker eller säger den gör jag det på ett speciellt sätt. Ni vet typ som gammal medelåldersnubbe gör hahah.

Jag hade iallafall utvecklingssamtal idag, det gick ganska bra. HEHE.

hejhej

Haha tänkte berätta en lite rolig grej som hände mig på tuben på väg hem. Jag satte på tåget och bakom mig stod en tjej med en resväska. Och jag ville lyssna på musik så jag försökte ta upp mina hörlurar, men det låg massa grejer över( böcker) så jag drog ganska hårt. Lyckas iallafall få u pp dom, men då petar killen mitt emot mig  på golvet, som om jag har tappat något. JAg kollar och ser inget men han fortätter peka, den här gången tydligare. Då ser jag att det ligger en tampong under en tjejs resväska. Och jag typ ba" hehehe aah tack", Va ska man säga? Han berättar visade liksom att jag tappat en tampong?! DEt känns typ som sånt där som händer i filmer eller nått.

http://blogg.passagen.se/costarica/resource/pinsamt.jpg


hej

Märkte att man typ kan göra tidsinställda inlägg eller något så ska bara prova och se om det funkar.

haha

Asså det här är lite kul. Vi har en gammal gubbe som brukar ringa till oss ganska ofta. Han är typ senil eller något, han kan ringa oss typ fem gånger i rad och säger alltid att råkar ringa fel nummer. Och asså det här händer typ minst en gång i veckan. Någon gång börja han snacka om nån sjuksyster med mig. Lite synd om honom men efter ett tag kan det bli lite jobbigt att han ringer. Jag gillar inte att svara i telefonen för det första och hatar när den ringer och när han ringer första gången är det typ "okej han kommer ringa om 2 minuter igen", och om han ringer för många gånger i rad brukar jag sluta svara i telefonen för pallar inte prata med honom igen. hehe.

kb

Sitter just nu och ler när jag tittar på reprisen av Så mycket bättre på 4an. Ett av mina favoritprogram just nu faktiskt. Tycker det är sjukt jävla bra. Dom har liksom satt de bästa svenska artisterna i programmet och allas versioner av varandras låtar är sjukt bra. Kan dessutom passa på att säga att jag älskar Petter hihi. Det enda är att tiden programmet sänder ( lördagar typ 8 eller något) är lite av en dålig tid för mig eftersom det är helg så, inte för att skrytta eller så men jag  är rätt upptagen med alla mina 100tals vänner liksom.

TYcker Petters texter är väldigt bra :) Några av mina favoritlåtar av Petter:



Petter ft. Veronica Maggio - Längesen


Petter - Get by


Petter - Rostig kärlek


Petter - Fredrik Snortare och Cecila Synd

kb

hejhej, nu är det sista fredagen på lovet så nu är det som vanlig helg. Säger alltid så på loven när det är fredag haha.
Ikväll ska jag men ruben, min bitch, på en fest i huddinge. Och imorgon ska jag på typ halloweenfest hos mimmi, så det verkar bli en najs helg :)

hei

Köpte de här kläderna och halsbandet en här veckan heheh, ville visa baaa.

kb

hejhej, sitter hemma just nu själv. Det skönaste som finns typ!
Idag har jagvarit på stan med Mischa och Karin för att köpa Mischas födelsedagspresent, det blev ett puder/foundation. Passade även på att boka tid hos frisören för att klippa och slinga det! Naaajs.
Det är ju Höstlov just nu, väldigt skönt. Fast igår gick jag till skolan med Abel för att göra lite matte. Annars har jag inte gjort ett skit på lovet.
SKa försöka plugga lite sen, vet att jag inte kommer göra det men ändå.

I'M BACK BITCHEEEEES

shululu, länge man sa så haha.
Har inte pallat skriva, min vanliga ursäkt. MEn nu är det iallafall lov. Jätteskönt! Dock ska jag till skolan på onsdag ändå och göra matte, skooooooj!
Den här helgen har varit helt okej iallafall! I fredags var jag först ute och åt middag med några för att fira Mischa som fyllt år, sen drog jag hem till henne och var där en stund. Och sen drog jag till karin på Halloweenfest!
I lördags var jag på bio med Sanel,Ruben och KArin och såg paranormal activity 2, det var ganska bra faktiskt. Bättre än 1an faktiskt. Efter så drog vi på en fest hos karins kompis malin, men vi var itne där så länge.
Idag har jag försökt städa mitt rum, men jag har inte tempo direkt. Fast en sak som är skönt är att jag hela tiden tänker att man har ställt tillbaka klockan en timme så man typ sparar tid? :P

RSS 2.0