mycket mycket mycket

Det finns så mycket jag vill skriva här på bloggen. Kan ibland göra saker under dagen och tänka "det här ska jag skriva på min blogg", fast sen så glömmer jag bort att jag skulle skriva eller vad jag skulle skriva. Borde kanske skaffa ett block där jag skriver ner allt jag vill skriva på min blogg, så gör toppbloggare liksom hihihihihi. Jag har faktiskt tänk ut att jag ska skriva att jag brukar komma på saker att skriva om som jag sen glömmer, hahah.

Sen had ejag tänkt ut att jag skulle lista ut/komma på allt jag velat skriva om och skriva allt det i ett inlägg i form av punktform. Men det gick inte så bra.

hei

Det händer itne så mycket i mitt liv just nu, så jag har faktiskt inget speciellt att skriva om. Snart är det lov iallafall bra det! Det behövs på något sätt.

stupid girl

Ibland är jag verkligen korkad. Sitter just nu vid mitt rum och har tv på, det är south park, ett program som jag hatar btw, men iallafall så hör jag ett svagt pipljud. SÅ jag får för mig att det är frysen eftersom den piper när den är öppen för länge men ljudet kom inte därifrån. SÅ jag gick tillbaka till mitt rum och då hörde jag pipljudet igen. SP jag gick ut i hallen igen, men då försvann pipljudet. Sen upptäckte jag att på south park var det någon sjukhus sen så de hade en respirator med i programmet som lät när man ser vad en person har för hjärtpuls, hehe jag är så rolig. eller?

hei

Idag har jag haft en0 "pyssla om migsjälv dag!" efter skolan. Jag gick på stan och shoppade! :D Ville kolla på en jacka som jag sett på hm men den fanns inte kvar i den färgen jag ville ha så jag köpte en annan jacka istället. Köpte även väska, plånbok, klänning och en parfym som jag tittat (luktat i detta fall haha) på innan.

Nu är jag glad, jag blir glad av att slösa pengar och nej jag försöker inte skryta :P Nu ska jag forsätta vara glad hejdå!

kb

jag försökte ha en frågestund i hopp om att slippa skriva på ett tag men det gick ju inte så bra buhu!

Iallafall tänkte berätta en sak som jag stör mig på! Ni vet när man loggar in på facebook, ska kolla runt lite, chillar galet helt enkelt, så ser man någon som man har bland sina vänner, som uppdaterar sin status stup i kvarten!(ville använda ett rolig uttryck hehe), alltså en person som skriver allt den gör typ:

Bajs bajsson
ska äta en macka nu
Bajs bajsson ska gå och sova för jag har prov imorgon
Bajs bajsson Idag var en bra dag för jag tänkte inte på dig
Bajs Bajsson ska till doktorn imorgon för jag har en allvarlig sjukdom

HERREGUD JAG BRYR MIG INTE OM DITT LIV?????

Det var de jag ville säga, hare bra! HEJ!

frågestund haha

Har inte så mycket att skriva om så ni kan fråga mig något så svarar jag kanske ;)

karolina

SItter och chillar med min syrras dator, försöker skriva klart min engelska filmanalys, det går segt. Är sämst på engelska så..

Lyssnar musik och kollar The City på tv istället. EGentligen lite sjukt att man kan göra flera saker samtidigt. Exempel nu: Lyssnar musik, tittar tv, skriver och tänker vad jag ska skriva. SAMTIDIGT! Hahah knaaaas.

SERRRIII

jag har en jävla film analys jag måste göra i engelskan som ska vara inlämnad idag. Vet inte vad jag ska skriva. Skitbra!

yoyoyo

Har varit med mi amiga Signe idag. Vi kom på enrolig grej. Det är nämligen så att ibland när vi varit med varandra så somnar båda vi och så vaknar någon av oss och säger att vi måste gå hem. Det roliga är att det är typ exakt som någon amerikansk film där två töntar hänger med varandra för att de inte har någon att vara med och så somnar någon och sen går hem. Heheheh. Svårt att förklara för att de ska bli roligt.

keybe

tjoooz. Är hemma hos mig med karin just nu. Men hon pratar i telefon... Känner mig mobbad... Vad ska jag göra? Få hennes uppmärksamhet kanske?

kb

dont hate, make loooooooove

NY VIDEO!!

Nu har jag gjort en ny låt. Denna gång om mitt fysikprov! Hope you like it ;)!

hej

Nu har jag försökt plugga fysik sen jag kom hem. Tror jag börjar fatta mer nu men gissar mig typ fram heeheh.

JUST NU:

Sitter just nu och skypar med Signe hon berättar ome n kille som ritat på en tavla på moderna museet. Intresseklubben antecknar..

KEBAB

Så jävla nääjs! Pappa kom precis hem med en kebab till mig, det gjorde min dag efter allt pluggande av fysik!

jag kan inte skilja på


hahah

Kom på en sak jag måste berätta! Igår sov jag på dagen så jag kunde inte sova i natt och då hände det en grej. Jag hör typ mina grannar snarka. Asså fatta hur tunna väggarna måste vara då?! Hahahah. Igår typ vid halv två på natten hörde jag svaga snarkningar och det kan inte vara någon i min familj för jag har stängd dörr och jag öppnade till och med dörren för att lyssna om det kom från mina föräldrars rum. Det roliga är att jag har hört det här två gånger förut också.

buhu

Jag är tpl(=trött på livet) just nu. Försöker plugga fysik göra uppgifter typ. Men jag gissar på hur jag ska göra på varenda uppgift och dåt går ju inte?? HAr liskom prov på fredag.


kb

tjenääääääää!!
Kom precis hem. MÅSTE fan plugga fysik idag så jag köpte en monster så att jag inte ska gå och lägga mig haha.

det går bättre nu

Nu har jag lisstat ut vad som är fel med min dator. JAg har haft två virus, har fått bort båda nu tror jag men jag har ett problem kvar och det är att själva systemet är fuckat. Vet inte om det är ett virus eller inte. Jag kan bland annat inte "restore" min dator och när jag startar står det att det är fel på vissa saker, måste lösa dett problem.

kb

Min kompis Sanel berätta om en komikern som han tyckte var rolig och som jag borde kolla på så jag gjorde nyss och haha fan va rolig han var! 

hej

Jag skulle ta en powernapp klockan halv två. Jag vaknade nu. BLir alltid såhär. JAg fattar inte hur jag kan vara så trött.
pigg tjej

funderat

Jag har tänkt på en sak eller snarare märkt en sak, och det är att jag är jävligt skön. Asså jag är en jävligt skön bloggare. Jag skäms faktiskt inte för att säga hehe. Alla som läser min blogg tycker det så jag fattar inte varför inte fler läser den????? JAg ska bli en känd bloggerska liksom, va fan är ni jävla läsare?!

hahahah

hahahah jag kom precis på en låt om mitt virus. Väldigt rolig låt.
haha och ja jag vet att min sångröst och att låten suger, men den är rolig och det är de som räknas. Kör bara liksom!

kb

hejsan! Sitter vid mammas dator just nu, min har nämligen virus. Har försökt idag och igår med att ta bort det. Har viruset Antimalware doctor, en trojan som utgörs sig för att vara ett antivirusprogram, vilket det inte är. Har använt rkill och malwarebyte, det funkar inte buhu. Har provat i safe mode också. Någon som vet hur jag ska göra hehehe?
försökte se ledsen ut eller nått

hmm

Jag tycker stilen på min blogg är lite..hmm.. Fjortis.

hejhejhej

Jag skrev ett inlägg för några dagar sen, men när jag skulle lägga upp det hade jag loggats ut för jag hade varit för oaktiv för länge typ haha.

I lördags hade jag i alla fall middag med några i klassen och sen chillkrök. Det var kul :)

I veckan har jag inte gjort något speciellt förutom idag då jag var på en jobbgrejs. Ska jobba några lördagar och dela ut lappar och informera om någon ny djurklinik.

Just nu håller jag på att räkna matematiiiiik. Har prov på fredag, och jag kan typ inget. Tror jag.

HAHAHA juste, jag har skypat med Siggan lite på senaste tiden och jag fotade henne under tiden(vi har videosamtal).

HAHAHHA jag vet att hon komer bli sur att jag lägger upp dom här. Fast jag har redan lagt upp dom på facebook så. MOHAHAHA


hhaah

HERREGUD! Bilden som jag la upp i förra inlägget tog jag med min webcam, tog bara en för att jag skulle ha en bild att lägga upp (lägger ju typ aldrig upp bilder), sen när jag lagt upp inlägget och så såg jag att jag verkligen ser ut som en gris på fotot! hahah kolla näsan. Vet inte ens varför jag skriver det, men tycker det är lite kul. Pallar inte ta bort bilden heller för så ful är den juinte, grisar är ju söta miiihiiiii.

chill

Sitter och chillar hemma. Det är typ tråkigt, illafall när man är själv på en fredag och man vet att alla andra har kul, haha. Fast jag pallar ändå inte göra nått, men ändå liksom baaaaah.

Jag vill färga mitt hår igen, fast typ ljusare. Så ni vet.


RSS 2.0