hey

Jag har ont  i huvudet, har haft det hela veckan. Iallafall så känns det som torsdag idag fast det bara är onsdag, CRAZY va?? Naat! Försöker iallfall plugga lite matte, har nått test imorgon. Hoppas inte att det är så svårt bara!!

Jag är iallafall ledig på fredag, det är najs.




hej

Har satt på mig linser, så jag ser rätt suddigt nu, hoppas på att de blir bättre sen haha

hhehe


Såg precis på fejjan att de fanns bilder från i fredags.
Det här är när vi spelar våghals


tjena bloggen!

Jaa den här helgen har varit rätt bra faktiskt! I fredags var det överasskningsfest för Sanna det var kul :) I lördags kollade jag film med Elin och Signe, kom typ hem halv elva, elva var så sjukt trött! Och idag träffade jag Mischa :)

Sitter och lyssnar på låten Fuck you ( den jag lagt upp undeR) ochman blir på bra humör av den!

Mamma har gjort äppelpaj som vi ska äta snart hihi :)

kb


kb

AAh men tjena faan. Whats uuuup? hehe.

Jag sitter och chillar i mitt rum nu medans min syrra städar sitt eftersom det kommer hit en tysk på onsdag. JAg vaknade nyss typ, sov nu efter jag kom hem från skolan. Jag sover fett ofta på dagarna, är sjukt trött men idag är det för att min syrra var tvungen att sova i mitt rum inatt på grund av att min farbror hans fru och farmor sov över här inatt. Och min syrra kunde inte sluta prata, jobbig unge de där. Fast jag sover nädå på dagarna typ så.. :P SÅ kommer väl va uppe ganska länge ikväll(är jag ändå så).

Jaa i helgen så var jag på kärrtorps nollning som var ifredags, det var ganska tråkigt tyckte jag. Och i lördags var jag på bio med Sanel och Ruben i min klass. Vi såg Resident Evil Afterlife. Den sög men vi hade skoj ändå haha.

Jag är iallafall fett hungrig men det finns inget att ätaaa buhuuu.

hei

Den här helgen har varit helt okej. I fredags träffade jag först Karin och vi bestämde till slut att vi skulle gå på Hoffmaestro med Emma och Corinna. Jag och karin mötte upp Emma men när vi kom till Grönan var det sjukt lång kö, till skansen typ. Jag och Karin har inte gröna kortet och vi pallade inte stå i kön så vi gick bort och satte oss. Sen kom Corinna och några killkompisar till Karin. Vi tänkte att vi kunde vänta där tills typ halv nio för då skulle kön vara mindre plus att de skulle vara billigare att gå in. Men när vi gick tillbaka vid halv nio hade de slutat släppa in folk för att de var för många. Slutade iallafall med att jag och Corinna drog till en fest skarpnäck :)

I lördags träffaade jag Omar som var i Stockholm de här helgen, vi gjorde typ inget speciellt.

Idag har jag pluggat, är faktiskt stolt över mig själv att jag pluggat så bra haha. Sen för en stund sen kom min farbror och hans fru hit, dom har kommit hit från Mexico och ska typ vara här två veckor tror jag :)

hej

Jag har inte skrivit på några dagar, kände att de inte spelade så stor roll eftersom ingen läser typ plus att jag inte hade så mycket att säga. Men sen kom jag på att jag skriver för mig själv hehe. Seriös tjej. Plus att jag är för rolig för att inte skriva. Haha tycker seriöst att jag är en rolig bloggare, synd att ingen läser bara :'(

Idag var jag iallafall på grönan med skolan, alla som läser  fysik i kommunala skolor fick komma för vi skulle göra olika expriment typ haha, men det var ganska kul :)

Sen försökte jag göra ibakade flätor i mitt hår, det gick ganska bra faktiskt för första gången måste öva mer bara!


kb

hejhej idag fick jaghem de saker jag beställt. Jag var så lycklig när jag titta på grejern jag köpt haha, älskar när man köper nya saker. Och conversen somjag beställt var skiiiiiiiiiiiiitsnygga heheh.

kb

hejhejhejhej. Jag chillar lite vid mammas dator just nu. Tänkte lägga upp en låt som Sanel i min klass visade mig igår typ.
tröjan jag köpte igår, borde dra upp en lite mer dock!

RSS 2.0