kb

Kom hem från jobbet för inte så läne sen, även om jag bara sålde två så är jag väldigt nöjd. Satsade stenhårt idag och till och med min chef sa det! Så på torsdag när jag ska jobba igen så ska de bli andra bullar haha!

Fast nu håller jag på att bli förkyld :( inte kul eftersom jag åker bort nästa torsdag.

En annan kul sak är att mamma har köpt en ny dator och den har fotobooth så jag kommer säkert börja ta massa fula ilder på mig själv med den som jag lägger upp HAHA! :D


Varför vara snygg när man kan vara ful?


hahahah

haha, var nyss på ica med Signe och då hände det en rolig grej. Jag stod i kön i kassan:

Han i kassan: Kvitto?
Tjejen framför mig: nej

Men jag tyckte han hade sagt hej då till henne istället så då stod jag och tänkte på det och sen fattade jag att han sagt kvitto, men när jag skulle betala råkade jag säga hej då istället för hej, och så tänkte jag inte på det förrän Signe börja asgarva, det va lite roligt fast inte nu när jag berättade det haha.

kb

Pratar med siggan i telefon hon är så töntig...

Jag har planerat olika saker jag ska ha med i min blogg så ni får massa spännande saker att läsa om!!


En sak som jag tänkt på är att alla säger att fiskbullar är äcklig, eller de tror att man ska tycka det. Jag tycker det är fett gott! Seriöst jag älskar det specielllt i hummersås mmmmm.


min fräscha mat med potatis och fiskbullar.


kb

Sitter och fixar mig ska dra till stan med signe om en liten stund. Ikväll blir det trologtvis fest hos nån som heter martin. Igår var jag med mischa och julia.


Kjol som jag använder somt röja :P hm
Jeans bikbok
kofta vila


ÄNTLIGEN

Idag har jag haft mitt sista prov och läxförhör. Så jävla skönt!! Plus attt JAG FICK MVG I MATTE B NATIONELLA!!!! Sen fick jag reda på att jag fick vg på engelska nationella men det väntade jag mig och jag är nöjd med det :)

Ikväll ska jag vara med mischa och julia tror jag hihi :)

justeee

Skulle bara säga att mamma städade mitt rum idag. Haha vet inte varför men det var najs. Jag måste bara sorteram ina kläder typ :)

Imorgon fyller mamma år och jag har itne köpt nått än, vet inte vad jag ska fixa...... Några tips?

hej

Jag chillar galet i mitt rum med farmor.. Nej men hon kollar spansk tv i mitt rum för min tv är den enda som funkar haha. Jag borde plugga ekonomi egentligen eftersom jag har prov i det p fredag och vår lärare har inte lärt oss någonting typ. Men jag är laazy


Jag och ma grandmaa


-

"Everything you do will be insignificant, but it is very important that you do it." — Mahatma Gandhi

yoooooo

Aa men tjena alla bloggläsare. Kom precis hem. Jag har haft en speciell dag faktiskt. Var i skolan( mycket roligt!), sen träffade jag mamma på stan och köpte en ny bikini och sen drog jag till mitt jobb. Jag sålde bara en  :( Plus att jag har fått huvudvärk.

Imorgon ska jag spela saxxis och träna tror jag, måste bli fit till sommaren liksom.

Igår hade jag tråkigt så jag gjorde ett konto på www.existenz.se Det är min favvosida, men har man konto kan man kolla grovare grejer. Vissa saker är typ sjuka som typ när folk blir dödade? Varför lägger man upp sånt liksom?



sån bikini med överdel också


HUR???

Hur fan kunde du göra så här mot mig? Jag fattar inte...































...hur du kunde göra så här käre lins. ehheeh.
Provade att sätta i linser som jag typ inte har haft på sjuhundra år, nej men typ ett år. Det började rinna lite hehe.



karro the cool girl

jag är hos julia nu, hon är så jävla skön. älskar henne mest! vi spelar in en film som är ngt skolarbete..... lite roligt :)
snart ska jag äta här! det ska bli så jävla gott! grillat kött och haloumiost. puss puss älskar er men framför allt julia <3

karolina

Hejsan hejsan. Jag är trött idag, jobbade och så. SÅlde bara två, men men. Måste plugga typ eller jag vet inte.

karolina

Hejsan hejsan. Jag är trött idag, jobbade och så. SÅlde bara två, men men. Måste plugga typ eller jag vet inte.

karolina

Hejhej, idag var ingen speciell dag heller. Jag har ont i halsen bara. Juuste måste berätta en sak! För typ någon månad sen så laddade jag ner ett album av Ken Ring för jag gillade någon låt. Och jag la in det albumet i min mobil, men har inte lyssnat på alla dom låtarna. MEN igår när jag var på väg hem kom en av dom låtarna upp och den var väldigt bra tyckte jag. Det var de jag skulle berätta haha.




kb

tjenis banenis. Idag har varit en ganska jobbig dag. Den började med attj ag gick upp klockan sex eftersom jag hade nationella i matte b idag. Jag började åtta så var tvungen att åka hemifrån klockan sju, det var jätteskoj. Jag somnade typ på tunnelbanan. Sen hade jag provet och det gick dåligt. Dessutom var provet fyra timmar så efter det skulle jag och min statestikgrupp göra klart vår uppsats eller vad man kallar de. Jag gjorde i irncip allt! Seriöst! Jag och en annan kille har gjort diagrammen, jag har skrivit kommentarer till alla diagram samt skrivit vår analys. De andra två har gjort inledningen typ, som jag till och med satt och rättade och skrev till massa saker på eftersom de inte hade tagit med allt vi skulle.

Och sen jobbade jag idag och de gick dåligt för jag sålde bara en. En sak jag glömde säga var att idag orkade jag inte bry mig om hur jag såg ut så jag gick i mjukisar och utan smink till skolan de va skönt, men man känner sig fett ful haha. Nu vill jag typ sova. Pusss

karro med k

Idag har varit en okej dag. Det har varit väldigt bra bra vader och skolan var okej. Men inatt sov jag väldigt dåligt har börjat ana att jag kommer få svårt att sova igen. Det är inte bra!

Idag på Naturkunskapen gick vi ut och plocka typ 30 olika blommor och löv och sen var vi tvungna att kunna dom annars fick vi inte gå hem haha.

Sen när jag kom hem så sov jag till halv åtta det var skönt men osmart för jag har nationella i matte imorn så nu har jag pluggat lite grann. Tror inte de kommer gå så bra men sånt är livet liksom. Imorgon ska jag jobba och Karin har fått jobb där nu så hon ska på utbildning där imorn. Nu måste jag plugga!


schliteen


kb

Tjaatjaa!

Igår var jag på födelsedagsfest hos Karro. Det var ganska kul :) Idag så jobbade jag och det gick väl sådär sålde bara två :(. MEn lite pengar i kassan är ju alltid något iallafall. Nu måste jag plugga matte det är skojj.

haaha

Tänkte basra säga att Signe förstörde min spegel i onsdags haha och igår när jag var med henne så satt jag och puzzlade ihop den typ, och idag blev jag klar!!! :D Värsta nörden jag vet men jag är stolt att jag lyckades haha!

Folk måste tro att jag har världens tråkigaste liv.

Hade lite tråkigt

Här var den nästan klar hahaha


Det är så synd om mig :(.................

Jag har så ont i fingret. Jag skulle äta lasagne som pappa hade köpt men den var kall så jag skulle värma den, men på grund av att vår micro gick sönder imorse typ så var jag tvungen att använda ugnen. Jag tänkte att jag kunde lägga maten på en tallrik för jag ändå inte skulle ha den i ugnen så länge ( tallrikar kan spricka vid för stor temperaturskillnad :P). Jag tog ut den efter ett tag med såndär skyddshanske och ställde min tallrik på bordet. Sen gick jag upp och gjorde nått och när jag satte mig vid bordet glömde jag bort att tallriken var skitvarm så jag drog den till mig och så brände jag mig. Så jag tog fingrarna under kallt vatten lite snabbt men sen blev jag så hungrig så jag ville äta. Då upptäckte jag att tallriken gått i två delar... De var inte så kul så då var jag tvungen att byta tallriken plus att mitt långfinger gjorde skitont. Värsta snyfthistorian asså. Hahaha.

Man ser typ inte men det är lite svullet. haha

Jag ute i solen förut idag


k

Igår var jag som sagt med siggan. Vi köpte godis och läsk och kollade på film hos mig typ. Idag måste tvätta.. Jag måste nämligen göra det själv och det är tråkigt och tar tid. Måste tvätta lite kläder för ikväll ska jag på en födelsedagsfest. Det tror jag kommer bli kul hihi :). Måste hitta nått att ha på mig bara.


Karolina

25 besökare redan!!!!! VÄRSTA COOL JAG ÄR!

Det tog iallafall fett lång tid att fixa pass fick vänta i två timmar innan de var vår tur. Så vi typ fikade imellan och så.

Just nu sitter och och kollar på nya avsnittet av the hills, det är skojjigt ska jag säga! Ikväll tror jag att jag kommer vara med tönten signe. Fett pinsamt men vad ska man göra liksom?


karolina

Jaha då ska man skriva ett inlägg då.

Igår så tränade jag första gången på typ en måndad. Det var jobbigt. Efter det åkte jag till Adam i min klass för han jag och Ruben skulle öva på vår låt som vi ska spela på musiken. Haha det gick väl ganska bra. Efter det var jag bara hemma och kollade på benjamin botton. Filmen var bra men det var lite för seg för mig.

Idag ska jag fixa mitt pass. Jag vill inte för jag vet att de kommer bli fult, man blir alltid ful i sitt pass. Jag kommer säkert se ut som en knarkarhora eller nått haha.

Jag togs för rattfylla i somras.
Registrering: S I L E N C E


KB

JAg gjorde en egen blogg haha. Jag hade inget förmig så jag tänkte att jag lika gärnakunde göra en. Det va lite knepigt att fixa header och så tycker jag men jag är smart så det gick ändå. Min blogg ska vara en rolig blogg har jag bestämt hoho.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0